Vi spør Alexis Lundh

 

Sjekk ut filmene hvor vi får svar på spørsmål fra Alexis

Alexis treffer et sted mellom 6000 og 8000 ungdommer i året. Etter seminarer blir han stående igjen å prate med ungdommer som oppsøker ham. De ønsker å vite mer og søker hjelp. Alexis fortsetter samtalen over tid. Noen ganger gjennom e-post, andre ganger på SMS og telefon. Han ser forandringer i ungdommene

Den digitale verden gjør ungdom mer sårbare enn tidligere. Vår erfaring er at ungdom som har en identitet forankret i den kristne tro, ikke har så lett for å søke bekreftelse ved å blottlegge seg på nettet. De vet de er elsket av Gud. Det er dette Alexis deler med ungdommene – at de er elsket. Av Gud. Uansett.

I møte med ungdommene er det viktig med oppdatert kunnskap om ungdomskultur og medietrender, men enda viktigere er gudsaspektet. 

Alexis tar ofte opp mobilen når han er ute og reiser og forteller hvor han er og hva han skal gjøre/har gjort direkte på Facebook. Vi har prøvd å samle noe av «gullet» fra sendingene hans og koblet de sammen med et spørsmål. Er det noe mer du lurer på som du ikke har fått svar på? Send oss gjerne en mail med spørsmålet, så skal vi prøve å svare så godt vi kan og kanskje lage en video som kan havne under her.
Kontakt

Vi hører gjerne fra degSend oss gjerne spørsmål du har rundt tematikken

  v

  Telefon

  455 04 460
  56 31 40 50


   

  Finn oss

  Fjøsangerveien 45

  5054 Bergen

  Gi en gave

  Vipps: 55256

  Kontonummer 3000.14.66824